Fotografie

stratumse heideFotografie als hobby heb ik pas ontdekt toen ik mijn eerste digitale camera kreeg, een vrij eenvoudige Kodak, type C330, analoge fotografie vond ik altijd teveel gedoe;-).
Sinds december 2005 heb ik in 2,5 jaar met die kodak camera 18000 foto’s gemaakt, en toen vond ik het tijd om een beter toestel te kopen. Na advies van fotograferende collega’s werd dat de Canon Powershot 5S IS.
Die camera heeft wat meer mogelijkheden hoewel ik mijn mooiste plaatje ooit, een van mijn hardlooppaadjes op de stratumse heide langs de hoogspanningsmasten gemaakt heb met de Kodak camera, zie het plaatje aan de rechterkant van deze pagina.
Met de canon camera heb ik de afgelopen drie jaar ook weer bijna 20000 plaatjes gemaakt waarvan vele van atletiekwedstrijden van mijn zoons. De canon heeft wat meer mogelijkheden dan mijn oude Kodakcamera maar dat neemt niet weg dat het maken van een echt mooi plaatje camera-onafhankelijk is.;-). Een aantal van mijn fotoseries heb ik op google opgeslgen, zie de onderstaande links, sommige links verwijzen naar albums op mijn eigen domein

https://picasaweb.google.com/ton.stikkelbroeck
https://picasaweb.google.com/tonstik2
https://picasaweb.google.com/tonstik3
https://picasaweb.google.com/tonstik4
https://picasaweb.google.com/tonstik5

http://www.stikkelbroeck.info/images/gennep030207/
http://www.stikkelbroeck.info/images/uitstapjes/efteling/

http://www.stikkelbroeck.info/genneperparken.htm


http://www.stikkelbroeck.info/vakantiefotos2006.htm

Voor de navigatie van de foto’s laag in de foto klikken, de groene pijl leidt naar google albums

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *