Stevige trainingsweek!

Behalve de twee echte rustdagen, donderdag en zaterdag,  heb ik deze week mezelf niet gespaard 😉 Vier keer roeien, lopen en fietsen , drie keer krachttraining, en het voelt goed, ik heb nergens geforceerd, dus ik ga de komende tijd op dezelfde voet verder. De loop kilometers in week 1 zijn trouwens wat aan de hoge kant omdat 1 januari eigenlijk in week 52 viel, maar om administratieve redenen heb ik die bij week 1 gevoegd 😉

Ik had vanmiddag eigenlijk een tempoduurloop in gedachten maar al heel snel werd dat een rustige wisselduurloop, want de benen waren heel zwaar. Uiteindelijk bleek het gemiddelde tempo (over de hele training) wel mee te vallen, tegen de 12km/h, maar de versnellingkjes gingen maar moeizaaam tegen de 14km/h.  Omdat het een stevige week was is het niet erg dat de komende week heel rustig word, ik heb wat andere verplichtingen die me minstens één training gaat kosten, misschien ook wel twee 😉

ciao

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *