Op schema?

Ik weet ‘t niet, vorig weekend heb ik heel veel gewandeld en daar heb ik wat last van gehad, maar gisteren heb ik stiekem een klein stukje gerend en dat ging eigenlijk prima. Het eten stond al op tafel maar ik was nog iets vergeten bij de Appie en zonder dat ik het in de gaten had begon ik te rennen ūüėČ

Ik fiets nu elke (werk)dag bijna 30km en drie keer per week ga ik naar het fitnesscenter. Over twee weken mag ik weer lopen en dat ga ik dan op de fitnessdagen doen, voorafgaand aan de training in het fitnesscenter ga ik mijn minutenloopjes doen. Het wordt vooral een kwestie van zelfdiscipline, want conditioneel kan ik makkelijk veel meer aan, maar de botjes in de voet moeten weer langzaam wennen aan de belasting.

Geduld is een schone zaak, ik moet mijn energie nog twee weken in zaken stoppen die ik niet leuk vind en dan, als ik weer mag lopen, ¬†waarschijnlijk nog ruim twee maanden met de rem erop. Het is niet anders…

 

ciao

2 thoughts on “Op schema?”

  1. Veel gewandeld? Ik dacht dat de sport arts dat verboden had! Waarom zou je dat risico nemen? Voor je het weet ben je weer terug bij af met deze blessure. Dan duurt het nog langer voordat je weer mag lopen. Die twee weken zijn denk ik maar slechts een richtlijn. Heel voorzichtig mee om gaan! Geduld… sterkte!

  2. @jur: Geen wandeltochten natuurlijk, maar gewoon iets teveel op de voeten gestaan bj een baanwedstrijd van Chiel en ‘n dag later de venloop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *