Ik zie licht aan de horizon ;-)

Er zit een positieve trend in de trainingen, dat is mooi om te constateren, aan de andere kant was ik vanmiddag tijdens het warmlopen al moe, waardoor ik niet de training heb gedaan die ik eigenlijk wilde doen 😉 Maar dat is allemaal geen ramp, de eerste serieuze wedstrijden vinden pas in november plaats, m.a.w.: Ik heb nog tijd zat om de vorm nog wat aan te scherpen.

Tijdens de warming liep ik gewoon niet lekker en de benen voelden niet goed, vandaar dat ik de 1000tjes achterwege heb gelaten en een training heb gedaan met 6×400 en 10×100. Vorige week vrijdag heb ik dezelfde training gedaan en de gemiddelde eindhartslag scheelde maar een paar tienden met vandaag, de snelheid was nu echter een stuk hoger, positief dus!
400tjes

Woensdag liep ik ook al verrassend snel, 8×200 met een gemiddelde snelheid van 17.3km/h, hartslag nog wat te hoog maar in de grafiek, vergeleken met de meetpunten van de afgelopen jaren al best redelijk!
200tjes

10×100 ging woensdag met 16.6km/h en vandaag met 16.7km/h, dat is natuurlijk vrij langzaam maar het gaat ook niet om de absolute snelheid, het gaat om ontspannen hardlopen en om techniek, daar probeer ik een beetje op te focussen

Zaterdag ga ik met Chiel heuvelsprintjes doen (als ie zich niet bedenkt)

ciao

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *