18 oktober

‘t Was een dag met vooral veel wind, dat merkte ik vanochtend op de fiets al. Het begint ook frisser te worden, de nazomer is volgens mij nu definitief afgelopen. In de rookpauzes op het werk viel het niet mee een vlammetje te produceren, tussen de hoge gebouwen waait het nog veel harder. De temperatuur blijft nog wel even rond de 15 graden schommelen, dus ik train nog steeds in korte tight. Na het werk vroeg gegeten en daarna zwemles van Luuk. Toen we thuiskwamen gelijk omgekleed, want na de training nog kroeg, maar daar heb ik uiteindelijk maar vanaf gezien, ik was moe, maar het bleek na een telefoontje dat M&M ook niet konden (ik had een mailtje over het hoofd gezien)

De training was rustig, qua snelheid niet zo, maar qua omvang wel. Ik heb op mijn vaste interval parcours getraind

Vanavond heb ik alleen de eerste 200 meter van dit pad gebruikt, verderop zijn geen lantaarnpalen, en van de auto’s krijg je te weinig licht, daarvoor staan er nog net teveel bomen en struiken tussen. Met de wind viel het zoals ik verwacht had reuze mee, ik liep vrij beschut én ‘s avonds gaat de wind vaak wat liggen (althans dat is mijn ervaring)
Ik heb 8×200 en 4×100 gedaan, resp. in 40.8 en 19.0 gemiddeld, warmlopen was 1.5km en uitlopen 2.1km.
De hartslag deed gelukkig nog steeds “normaal” en vertoonde een beeld dat ik bij deze tempo’s verwacht. Die vreemde halve marathon houdt me nog steeds bezig, ik let iets beter op mijn hartslag tijdens trainingen

Het is inmiddels 12.17u en dat is in tegenspraak met de titel van deze post, ik ga wat surfen over het web

ciao

3 thoughts on “18 oktober”

  1. Wat je nu hier ziet is in 10 minuten in elkaar geflanst, ik wil nog een aantal onderdelen toevoegen en een duidelijke structuur aanbrengen in categoriën e.d.
    Er komen ook nog veel meer links naar mijn “oude” website voor zaken die ik hier niet kwijt kan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *