Rustdag na intern beraad

Gisteravond na de training was ik zo wakker dat het ongemerkt erg laat werd achter de PC, ik denk dat ik zo’n 4,5 uur geslapen heb. In combinatie met mijn huidige werktijden (7.30-16.00) zijn trainingen ‘s avonds eigenlijk lastig, na de training en de douche ben ik altijd klaarwakker en begin ik pas slaap te krijgen tegen 02.00u.
Gedurende de (werk)dag had ik al zoveel dipjes gehad dat ik besloot de training van vanavond ‘n dag op te schuiven, want ik weet precies hoe het gaat als ik toch getraind had.
Waarschijnlijk was het begin wat moeizaam geweest, maar gaandeweg de training steeds beter. Daarna douchen en superfit en weer te laat naar bed, en dat moet niet teveel nachten achter elkaar anders stort ik op een gegeven moment in.
Vroeger had ik gewoon die training gedaan, maar nu ga ik er wat relaxter en verstandiger mee om (het schema is niet meer heilig), de planning donderdag-zaterdag-zondag trainen wordt gewoon vrijdag-zaterdag-zondag en maandag rustdag.

Ik ben vanavond met Luuk achterop ook nog eens voor niets naar de atletiekbaan gefietst (op en neer 10km), want er is geen pupillentraining in de herfstvakantie. Toen had ik het wel gehad en ben een uurtje gaan liggen en vervolgens een langdurige, hete douche omdat ik vandaag erg veel last van mijn schouder en nek heb gehad. De mate van “last hebben” is duidelijk afhankelijk van de arbeid/rust verhouding. Vanavond maar weer eens proberen om voor 00.30 erin te liggen en in het weekend een beetje bijslapen

ciao

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *