grijs

Als ik naar buiten kijk is dat de kleur die overheerst, het miezert er af en toe bij. Dit weer kan ik echt alleen maar waarderen als ik aan het trainen ben, onder alle andere omstandigheden heb ik er een hekel aan. Vanavond weer een lekkere intervaltraining, ik heb er nu al zin in. Het was een goeie beslissing om gisteren niet te trainen, vandaag voel ik me veel beter (fysiek gezien). Aangezien ik vannacht iets langer geslapen heb zijn ook de schouder en nekklachten veel minder geworden en dat is wel prettig bij het lopen.
Volgens weeronline blijft het hier nog 4 dagen bewolkt met regendruppels, tussen 15 en 17 graden, maar dinsdag en woensdag zon en 19 graden
Van mij mag de Indian Summer een doorstart maken
ciao

EDIT: was net buiten om een shaggie te roken en de zon brak gelijk door

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *