In dubio

Ik zit een beetje te tobben met de planning voor de komende weken. Vorige week was met 4 trainingen en een goed verlopen test over 10km een nuttige week. Deze week kan ik eventueel weer 5x trainen, maar over het vervolg heb ik nog geen ei gelegd.
13 November is de Valkenloop (21.1km), een week voor de 7 heuvelenloop. In principe kan dat wel, binnen een week ben ik (hopelijk) voldoende hersteld van een halve marathon. Ik moet alleen nog even kijken hoe ik het vervoer regel, op OV hoef ik niet te rekenen zondagmorgen om 9.00u of nog vroeger. De wedstrijd in Valkenswaard begint nl. al om 10.30u, wat voor mijn doen erg vroeg is.
De enige reden om in Valkenswaard te lopen is dat ik erg ontevreden ben met de halve in Eindhoven en dat is niet altijd een goede drijfveer. Het is misschien verstandiger om me volledig te richten op Nijmegen en met een halve te wachten tot de Goed Beter Best loop in januari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *