Nog maar een rustdag

Vannacht heb ik 5,5 uur geslapen, wat toch liefst anderhalf uur meer is dan de nacht ervoor, maar het werd weer een moeizame dag.
Op mijn werk heb ik best veel gedaan, maar energie om te lopen was er niet. Ook niet na een uurtje liggen tussen 20 en 21 uur. Ik was ook iets teveel gefocust op 5 trainingen deze week, en dat is niet nodig, 4 is in principe genoeg voor wat ik nastreef. Vorige week ging het erg goed met 5x trainen, deze week was qua dagenplanning een kopie, maar woensdag had ik een rustdag moeten hebben i.p.v. trainen, dat was beter geweest dan 5×1000 .

Waar ik nog wel energie voor heb zijn wat lichte fitnessoefeningen, buikspieren heb ik op bed getraind en achter de pc de schouder en armspieren met lichte haltertjes. Voor de schouder/nek klachten werkt dat best goed, gewoon de belastbaarheid van die spieren vergroten door met lichte gewichten veel herhalingen uit te voeren. De klachten minderen als ik regelmatig oefeningen doe, maarja, ik vergeet dat zo snel…..
Inmiddels bijna klaar met mijn series…
ciao

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *